POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

I.I. Bechian Ion Cătălin apreciaza increderea pe care o manifestati prin accesarea si navigarea pe site-ul nostru, prin solicitarile de oferte si contactarea in vederea obtinerii de detalii suplimentare.
Pe aceasta cale ne dorim sa va asiguram ca datele dumneavoastra personale nu vor fi furnizate, cedate, vandute, transferate si nu vor ajunge in niciun fel la terte parti. Putem furniza datele dumneavoastra personale catre autoritati si organe abilitate ale statului, in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri formulate expres.
In conformitate cu Regulamentul European cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal (EU) 2016/679, cunoscut si sub denumirea “GDPR”, I.I. Bechian Ion Cătălin are obligatia de a administra, pastra si utiliza in conditii depline de siguranta si numai pentru scopurile mentionate datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana.
Scopul pentru care sunt colectate datele se refera la:
● Informarea, validare, procesare comenzi, facturare, dar si rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la comenzile sau serviciile achizitionate.
● Transmiterea de newslettere si/sau alerte periodice prin intermediul postei electronice, precum si a comunicarilor care solutioneaza intrebari si solicitari provenite din partea clientilor si potentialilor clienti.
● Campanii de promovare si marketing.
Cei care solicita diverse servicii au obligatia de a furniza datele solicitate, acestea fiind necesare pentru intocmirea facturilor si indeplinirea corespunzatoare a serviciilor solicitate. Refuzul furnizarii acestor date determina anularea comenzii. Aceste informatii inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru a livra serviciile si sunt comunicate numai catre solicitant, fara a fi dezvaluite unor terte parti.

Drepturile utilizatorului
Utilizatorii website-ului www.bechian.ro beneficiaza de o serie de drepturi atunci cand vine vorba despre colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal pe care le furnizeaza operatorului. Este vorba despre dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a se opune prelucrarii datelor si dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal.
Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal se aplica pentru urmatoarele operatiuni:
● modificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor cu caracter personal a caror prelucrare nu este conforma cu scopul specificat si cu prevederile legislative, in special in cazul datelor incomplete, inexacte sau incorecte;
● transformarea in date anonime a informatiilor a caror prelucrare nu este in conformitate cu prevederile legale;
● notificari catre terte parti carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
In cazul in care datele cu caracter personal sunt incorecte si va doriti sa le actualizati, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul I.I. Bechian Ion Cătălin, sau puteti transmite solicitarea prin adresa de email mentionata in pagina Contact.
I.I. Bechian Ion Cătălin nu va dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti. Va pretuim increderea si depunem eforturi constante si sustinute pentru a va proteja datele.

Modificarea politicii de confidentialitate
I.I. Bechian Ion Cătălin isi rezerva dreptul de a modifica politicile de confidentialitate ori de cate ori este necesar, fara o notificare prealabila. Aceste modificari vor fi publicate in cadrul acestei pagini, pentru a va mentine informati cu privire la informatiile pe care le colectam si maniera in care le utilizam. Va recomandam sa reveniti periodic in cadrul acestei pagini pentru a verifica eventualele modificari aduse politicii de confidentialitate.

Ești interesat să lucrezi cu noi? Sau ai întrebări?

Profită de EXPERIENȚA NOASTRĂ!

Suna!