Transport marfă intern

Numărul de solicitări privind transportul intern de marfă este tot mai ridicat, drept dovadă a calității transportului rutier în detrimentul altor metode mai mult sau mai puțin eficiente. Conform unor studii realizate recent, aproximativ 80% din transportul intern de marfă se realizează pe căi rutiere, camioanele și dubele acoperite fiind preferate de clienți prin prisma calității acestor autovehicule de a asigura un transport rapid, eficient și extrem de sigur.

Bechian este o firmă de prestigiu în ceea ce privește serviciile de transport marfă intern, ani la rândul clasându-ne printre cele mai eficiente companii de pe piață autohtonă. Dispunem de o flotă de mașini la standarde europene, șoferi cu minim 10 ani experiență în transportul de marfă intern și internațional, garantăm o stare perfectă a mărfurilor pe toată perioada transportului și asigurăm despăgubiri pentru orice prejudiciu cauzat de un accident neprevăzut.

La nivel național, Bechian asigură cele mai bune transporturi de marfă în principalele zone ale țării, camioanele noastre moderne operând orice tip de transport. Garantăm o eficientă sporită atât pentru mărfurile cu gabarit depășit cât și pentru mărfurile care necesită o atenție sporită și se încadrează în segmentul de risc crescut în momentul transportului.

Îmbinând experiență șoferilor noștri cu o flotă de camioane standardizate, mărfurile transportate vor fi întotdeauna în siguranță. Mai mult de atât, pentru a putea respecta toți termenii contractuali impuși de clienții noștri, asigurăm o urmărire permanentă a camioanelor printr-un sistem GPS modern. Alături de șofer, trimitem și echipe de specialiști care asigură mentenanța mărfurilor, personal calificat în încărcarea și descărcarea mărfurilor cât și însoțitori ce vor ține cont de indicațiile noastre în vederea obținerii unui transport marfă intern în deplină siguranță.

În ce locații asigurăm transport marfă intern?

Ne deplasăm în orice zonă din România și încercăm să acoperim chiar și locațiile în care accesul este mai mult decât dificil. În funcție de infrastructura zonei în care dorești transportul mărfurilor, garantăm o eficientă sporită datorită flotei de mașini ce poate fi adaptată în funcție de condițiile terestre.

Asigurăm transport marfă intern în toate județele din țara: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Ești interesat să lucrezi cu noi? Sau ai întrebări?

Profită de EXPERIENȚA NOASTRĂ!

Suna!