Transport marfă internațional

Bechian oferă soluții complete privind transportul de marfă internațional. Dispunem de o flotă de camioane și dube închise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent că este vorba despre transportul mărfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporită. În funcție de solicitările dvs, vă punem la dispoziție unul sau mai multe camioane acoperite cu prelată, marfa transportată fiind în deplină siguranță.

Deși începutul activității noastre s-a consumat în urmă cu mai bine de un deceniu, în toată această perioadă ne-am axat pe îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite, investițiile noastre orientându-se atât spre înnoirea flotei de camioane cât și spre contractarea unor șoferi cu experiență care să vă poată garanta cele mai bune condiții de transport.

Aveți nevoie de unul sau mai multe transporturi de marfă internaționale? Bechian poate fi partenerul dvs de încredere, contractele cu firme renumite la nivel internațional fiind dovada calității serviciilor noastre de transport marfă internațional.

Servicii complete de transport marfă internațional

Ne axam atât pe transporturile interne cât mai ales pe cele internaționale, Bechian fiind una dintre puținele companii de transport marfă care garantează servicii de calitate pe orice rută din Europa. Indiferent că este vorba despre un spațiu intracomunitar sau despre unul extracomunitar, alegând serviciile noastre aveți garanția că marfa transportată va ajunge în deplină siguranță la destinație.

Ceea ce ne caracterizează de fapt este calitatea transporturilor cât mai ales flexibilitatea oferită colaboratorilor noștri, mărfurile transportate fiind dintre cele mai diversificate. Îndeplinim toate standardele impuse și asigurăm transport autorizat pentru orice tip de marfă, începând de la produsele alimentare și până la cele electronice, autoturisme, materiale de construcții, mobilier sau utilaje.

Ești interesat să lucrezi cu noi? Sau ai întrebări?

Profită de EXPERIENȚA NOASTRĂ!

Suna!