TERMENI ȘI CONDIȚII

Pentru vizitarea si utilizarea paginii web https://www.bechian.ro/ este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de utilizare stabilite de catre administratorului site-ului.
Vizitarea în continuare a paginilor acestui site, implică acordul expres și neechivoc privind termenii si conditiile stipulate in acest document.

I. Conditii de utilizare
Accesarea si utilizarea acestui website se supun urmatoarelor conditii de utilizare, dar si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Prin accesarea si utilizarea website-ului www.bechian.ro, acceptati fara alte limitari sau calificari prezentele conditii si luati in acelasi timp la cunostinta faptul ca orice alte acorduri intre utilizator si I.I. Bechian Ion Cătălin – www.bechian.ro – se supun acelorasi prevederi mentionate in Termenii si conditiile de utilizare.
In cazul in care nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara alte limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale acestui website, va rugam sa parasiti site-ul.

II. Proprietatea continutului
Website-ul www.bechian.ro si tot continutul acestuia, incluzand fara limitare toate textele si imaginile, se afla in proprietatea si sub dreptul de autor al I.I. Bechian Ion Cătălin, cu exceptia cazului in care nu exista alte specificatii.
Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptiile prevazute in mod expres si scris de catre proprietar. I.I. Bechian Ion Cătălin isi asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia in vigoare. Daca este cazul, cei vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala vor fi actionati in instanta.

III. Utilizarea site-ului
I.I. Bechian Ion Cătălin ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi site-ul in urmatoarele conditii:
● Continutul nu poate fi descarcat, pentru uz personal sau comercial, cu conditia conformarii si luarii la cunostinta a informatiilor referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului.
● Este strict interzisa distribuirea, modificarea, copierea (cu exceptia de mai sus), transmiterea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferul, vinderea sau utilizarea continutului prezentului website in orice alt mod, fara un acord expres in forma scrisa din partea I.I. Bechian Ion Cătălin.
● Este strict interzisa utilizarea site-ului pentru afisarea sau transmiterea oricarui fel de material ce are caracter fals, inselator, abuziv, amenintator, de hartuire, licentios, instigator, calomniator, scandalos, vulgar, obscen, pornografic, profanator sau orice alt tip de material ce poate constitui sau incuraja un comportament ce poate da nastere unei infractiuni sau care ar putea conduce la raspundere civila ori ar incalca in vreun alt mod legislatia in vigoare. I.I. Bechian Ion Cătălin va coopera cu orice autoritati abilitate sa aplice legea si se va conforma cerintelor de dezvaluire a identitatii oricaror persoane care nu vor respecta termenii si conditiile, conform cu deciziile judecatoresti in acest sens.

IV. Parteneriate
Unele din serviciile organizate in cadrul acestui website sunt realizate in parteneriat cu diversi colaboratori, entitati juridice, care sunt pe deplin responsabile privind gestionarea relatiei cu clientul, intr-un asemenea caz I.I. Bechian Ion Cătălin actionand in calitate de intermediar.
I.I. Bechian Ion Cătălin va depune toate diligentele necesare pentru a facilita comunicarea, insa nu poate fi facuta responsabila in cazul neindeplinirii obligatiilor care ii revin unei terte parti.

V. Lipsa garantiilor
Intregul continut al acestui website poate fi modificat si este oferit utilizatorilor “ca atare”, fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

VI. Exonerarea de raspundere
Utilizarea prezentului website este in totalitate pe raspunderea utilizatorului. I.I. Bechian Ion Cătălin si societatile afiliate sau orice terte parti implicate in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte de orice natura ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului sau a continutului acestuia. I.I. Bechian Ion Cătălin nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna rezultata in urma accesarii sau utilizarii prezentului website ori a descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini sau orice alt tip de continut din cadrul acestui site.

VII. Link-uri
Site-ul www.bechian.ro poate sa contina link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de catre terte parti, altele decat I.I. Bechian Ion Cătălin. Asemenea link-uri sunt furnizate catre utilizatori pentru a le folosi numai daca isi doresc acest lucru. I.I. Bechian Ion Cătălin nu are control si nu este in nici un fel raspunzatoare pentru continutul, termenii si conditiile cu privire la confidentialitate, securitatea sau functionalitatea respectivelor site-uri. Fara a se limita la cele mentionate anterior, I.I. Bechian Ion Cătălin isi declina explicit orice raspundere in cazul in care aceste site-uri:
● Incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
● Sunt incomplete, inexacte sau contin informatii inselatoare;
● Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anume scop;
● Nu ofera un nivel de securitate adecvat;
● Contin virusi sau alte elemente cu potential daunator sau caracter distructiv;
● Sunt licentioase sau calomnioase.

VIII. Revizuiri si modificari ale prezentelor conditii de utilizare
I.I. Bechian Ion Cătălin poate sa revizuiasca si sa modifice termenii si conditiile in orice moment, ori de cate ori este necesar, fara a oferi o notificare prealabila. Utilizatorii site-ului au obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare, inclusiv dupa revizuirea si actualizarea acestora, motiv pentru care au si obligatia de a vizita aceasta pagina pentru a lua la cunostinta noile modificari si actualizari efectuate asupra termenilor si conditiilor de utilizare.

IX. Legislatie si jurisdictie
Acesti termeni si conditii, dar si utilizarea prezentului site se afla sub guvernarea legilor din Romania. Autoritatile si instantele competente din Romania vor avea jurisdictie asupra tuturor disputelor care pot aparea din, care se vor referi la sau care vor fi in legatura cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si/sau continutul site-ului, sau in cazul disputelor in care acesti termeni si conditii de utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru asemenea dispute.

Ești interesat să lucrezi cu noi? Sau ai întrebări?

Profită de EXPERIENȚA NOASTRĂ!

Suna!